Nits d’Escenari Obert

Aquest 2019 la II edició de les Nits d’Escenari Obert evoluciona sota el nom de Nits a la fresca per oferir una programació musical de tarda conjuntament amb l’entitat Nits d’Estiu.

L’edició 2019 en format exhibició de nous talents + posterior actuació de grup profesional comença divendres 9 d’Agost a les 20:00h al Parc Pompeu Fabra i seguirà en un total de 4 dates. L’espectacle és a l’aire lliure, gratuït i obert a tothom, sobretot als joves!

Aquest estiu comptem amb la col·laboració dels millors sponsors que regalaran a tots els participants entrades i matrícules gratuïtes per seguir gaudint de la cultura, l’oci, la formació,  fomentant així la cultura als joves i un estil de vida que fomenti l’activitat i el talent.

Recordem que, a l’estiu 2018 vam començar amb les activitats teatrals i artístiques a l’escenari del Parc Pompeu Fabra de les Roquetes amb actuacions de cantants i grups de ball de Sant Pere de Ribes i també artistes convidats com Marina Marlo participant de Got Talent 2 o Lilmama participant de La Voz.

L’edició 2018 en format concurs i va començarar el dissabte 28 de Juliol a les 20: 00h al Parc Pompeu Fabra i va segur durant tots els dissabtes nit d’agost.